Selecteer een pagina

NatuurHoek Katwijk aan Zee

 

NatuurHoek aan de Zuidstraat 50 in Katwijk is dé moderne natuurdrogist.

Bij NatuurHoek staat Carla Hoek voor u klaar voor een eerlijk en deskundig advies over de heilzame kracht van kruiden, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, make-up en natuurlijke voeding.

Maak kennis met…

Na zelf de genezende kracht van de natuur te hebben ervaren, ben ik (Carla Hoek) mij gaan verdiepen in de natuurlijke geneeskunde. Dit was de reden dat ik in 2008 mijn drogisterijdiploma heb behaald.

De afgelopen tien jaar was ik werkzaam in één van de oudste natuurdrogisterijen van Nederland en in een reformwinkel.

In 2013 heb ik mijn vakdiploma kruidengeneeskunde behaald.

Die opgedane kennis en ervaring op het gebied van kruiden, orthomoleculaire therapie, natuurlijke cosmetica en biologische voeding, zet ik nu in doormiddel van persoonlijk advies te geven in NatuurHoek.

Ieder lichaam is immers anders, net als ieders levensstijl.

NatuurHoek biedt een breed assortiment gezondheidsproducten, waaronder natuurlijke en biologische voedingssupplementen, biologische heilzame kruiden, natuurlijke cosmetica, natuurlijke make-up, etherische oliën, sportsuppletie, reformproducten, boeken en meer. 
En niet alleen voor u, maar ook voor uw hond, kat en paard biedt NatuurHoek voedingssupplementen aan.

Uiteraard bestaat het assortiment van NatuurHoek uit natuurlijke en biologische producten, die op een humane en milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn, en niet op dieren zijn getest.

Dé moderne natuurdrogist waar eerlijk en deskundig advies voorop staan!